Оселитися в Києві можна за 600 гривень на місяць

Оселитися в Києві можна за 600 гривень на місяць

26.11.13 16:36 0 859
Незважаючи на дорожнечу столичного житла отримати дах над головою і мінімальні умови для комфортного проживання можна за 600 гривень на місяць. Щоправда, за таку ціну доведеться терпіти сусідство кількох незнайомих людей в одній кімнаті, повідомляють аналітики сайту оголошень Slando.
Мінімальна добова вартість оренди ліжко-місця обійдеться в 25 гривень. За настільки скромну суму розраховувати на готельні умови не доводиться, але загальна кухня, душ з гарячою водою і пральна машина до послуг наймачів.
Подібні ціни можна знайти в хостелах, організованих у багатоквартирних квартирах або приватних будинках, які розташовані на околицях Києва, в житлових районах біля промзон, або ж у будівельних містечках.
Більш-менш нормальні умови проживання в столиці пропонують від 1000 гривень на місяць, або від 60-80 гривень на добу. За цю плату можна знайти житло в пішій доступності від станцій метро, або біля транспортних розв'язок.
Раніше аналітики Slando досліджували пропозиції оренди квартир у Києві і з'ясували, що найдоступніші пропозиції доступні від 2 500 гривень на місяць. За цю суму можна зняти невелику квартиру з мінімальними зручностями на околиці. А середня ціна оренди однокімнатної квартири в столиці складає 4400 гривень.

Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роман Навроцький: Згадка ...
Наступна новина: На брифінгу – про єдиний ...

КОМЕНТАРІ