Понад 27 тисяч електронних декларацій оформлено на Чернівецькій митниці

Понад 27 тисяч електронних декларацій оформлено на Чернівецькій митниці

26.11.13 19:39 0 1138
У зоні діяльності Чернівецької Митниці Міндоходів стрімко зростає декларування товарів з поданням електронної митної декларації і в середньому протягом 2013 року цей показник перевищує 77 відсотків від загальної кількості декларацій. «Впровадження даного сервісу відповідає тенденціям розвитку та спрощенню митних процедур. У жовтні спостерігалася загальна тенденція до збільшення оформлених електронних документів у порівнянні з вереснем 2013 року зросла майже на 4 відсотки. .За аналогічний період минулого року складова електронного декларування не перевищувала і -21 відсотка»,.- відмітив Валерій Губарєв.
На Чернівецькій митниці Міндоходів процедурою електронного декларування користується більше як 655 суб’єктів ЗЕД, якими з початку року оформлено понад 27,3 тис. митних декларацій, з них: експортних – майже 7 тис., імпортних – 14,6 тис., транзитних – майже 5,9 тис.
Після об’єднання митної та податкової ІТ-інфраструктури, використання електронного способу декларування стало ще простішим. Усі бажаючі представники бізнесу без будь-яких обмежень можуть здійснювати декларування у електронному вигляді у всіх митних режимах. Натомість отримують значне скорочення витрат часу на проведення митного оформлення.

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ