Біля Львівської обласної ради зберуться депутати місцевих рад та сільські голови Львівщини

Біля Львівської обласної ради зберуться депутати місцевих рад та сільські голови Львівщини

26.11.13 16:44 0 931
Сьогодні, 26 листопада 2013 року, о 15:00 біля Львівської обласної ради зберуться депутати усіх районних, міських рад Львівщини, а також сільські голови, щоби висловити свій протест проти рішення уряду відмовитися від підписання Угоди про асоціяцію з Евросоюзом та з вимогою відставки уряду.

Як відомо, о 15:00 у сесійній залі відбуватиметься засідання сесії Львівської обласної ради, на якій депутати ухвалюватимуть рішення стосовно зриву евроінтеграційного процесу в державі. Водночас обласних депутатів підтримають місцеві ради Львівщини, у яких впродовж минулих днів відбувалися позачергові сесії з цього питання.

За словами голови Львівської обласної організації ВО «Свобода», народного депутата України Ірини Сех, упродовж 22-26 листопада з ініціятиви фракцій опозиційних політичних партій відбулися сесії районних та міських рад. «Деякі ради ухвалювали рішення на підтримку евроінтеграції та за відставку уряду в сесійних залах, деякі – на майданах за підтримки громад. Ще сьогодні відбувається чимало сесій, після яких депутати вирушають до Львова», – зазначила Ірина Сех.

Нагадаємо, що 22-25 листопада відбулися позачергові сесії Золочівської міської ради, Червоноградської міської ради, Городоцької районної ради, Кам’янка-Бузької районної ради, Самбірської міської ради, Сокальської міської та районної рад, Старосамбірської районної ради, Стрийської міської ради, Яворівської районної ради, Трускавецької міської ради, Дрогобицької міської ради, Новороздільської міської ради.

26 листопада відбуваються сесії Бродівської, Буської, Дрогобицької Радехівської, Пустомитівської, Жидачівської, Жовківської, Миколаївської, Золочівської, Мостиської, Перемишлянської, Стрийської, Самбірської, Турківської районних рад, а також Бориславської міської ради.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна може ефективно ...
Наступна новина: Алла Шлапак: Держава, ...

КОМЕНТАРІ