В Рівному кожен другий грошовий переказ виплачується через банкомати ПриватБанку

В Рівному кожен другий грошовий переказ виплачується через банкомати ПриватБанку

26.11.13 16:46 0 1016
У Рівному клієнти ПриватБанку кожен другий грошовий переказ отримують через банкомати та термінали самообслуговування. А серед відправлених переказів - 45% були здійснені клієнтами сасмостійно в терміналах самообслуговуванння.

Загалом же з початку року клієнти Північно-Західного Регіонального управління в Рівненській області здійснили більше 65 тисяч операцій з відправки та отримання переказів на загальну суму понад 264 млн гривень.

Ми все більше відходимо від поняття традиційного банківського обслуговування та робимо більшу ставку на канали самообслуговування, - пояснює директор Північно-Західного РУ Андрій Якимів. - Тепер клієнту немає сенсу відстоювати чергу до каси для того, щоб отримати чи відправити переказ. Достатньо скористатися послугою банкомату або терміналу, і вже через лічені хвилини отримати або надіслати готівку через ту чи іншу міжнародну систему грошових переказів .

На сьогоднішній день надсилати або одержувати грошові перекази на картку можливо без відвідування відділення, обравши будь-який зручний для себе спосіб - через Iнтернет-банк Приват24, термінали самообслуговування, мобільні додатки Приват24, за безкоштовним номером телефону 3700.

Найближчим часом переказів, доступних для надсилання й одержання без відвідання банку, стане ще більше.

Детально інформацію про системи грошових переказів в ПриватБанку можна отримати за посиланням: http://privatbank.ua/pay/

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 227 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 58 банківських відділень.

З повагою, керівник прес-офісу ПриватБанку в Рівному:
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершилися відкриті ...
Наступна новина: Пікетування ОДА в Луганську ...

КОМЕНТАРІ