Чернівці: Віталій Михайлішин привітав працівників прокуратури з професійним святом

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав працівників прокуратури з професійним святом

27.11.13 09:00 0 913
26 листопада, з нагоди Дня працівників прокуратури України в приміщенні Чернівецької обласної прокуратури відбулись урочистості. Від міської влади працівників прокуратури краю із професійним святом привітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Ви стоїте на сторожі інтересів держави і громадянина, вам належить провідна роль у зміцненні законності та правопорядку, захисті прав і свобод людини, – зазначив керманич міста, звертаючись до присутніх у залі. – Суспільство завжди розраховує на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість. Органи прокуратури міста та краю славляться не лише високим професіоналізмом, а й бездоганними моральними якостями. І це свято є свідченням поваги до людей, прямий обов’язок яких – сприяти утвердженню в Україні верховенства закону. Переконаний, що ви й надалі будете гідно виконувати покладені на вас обов’язки, захищаючи конституційні надбання українського народу, та надійно оберігаючи суспільство від злочинності та беззаконня».

З нагоди професійного свята Віталій Михайлішин нагородив найкращих працівників прокуратури почесними грамотами та цінними подарунками.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Помічник глави УПЦ МП ...

КОМЕНТАРІ