У Чернівцях створено координаційну раду з питань розвитку туризму

У Чернівцях створено координаційну раду з питань розвитку туризму

27.11.13 11:50 0 942
На черговому засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради 26 листопада, вирішено утворити координаційну раду з питань розвитку туризму в м. Чернівцях, до складу якої увійшли представники суб’єктів туристичної галузі, готельного господарства, громадських організацій туристичного спрямування, фахівці туристичного супроводу та представники виконавчих органів міської ради і місцевих виконавчих органів.

Координаційна рада братиме участь у формуванні міських програм розвитку туризму та здійснюватиме контроль за їх виконанням, сприятиме розвитку туристичної галузі в місті та створенню сучасної туристичної інфраструктури, готуватиме пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази у галузі туризму, перспектив і напрямів розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в місті. Окрім того, вона сприятиме туристичній та екскурсійній діяльності в місті, вивчатиме та поширюватиме позитивний досвід роботи у діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій у галузі туризму інших регіонів України та за кордоном. Координаційна рада зможе визначати перспективи створення інфраструктури туризму та готельного господарства (будівництво нових, реконструкція та модернізація існучих підприємств), а також вносити пропозиції щодо підвищення рівня обслуговування туристів відповідно до міжнародних стандартів.

Серед інших її завдань – вдосконалення екскурсійної діяльності та залучення інвестиційних, грантових, проектних коштів до фінансування заходів програм розвитку туризму.

Подібні координаційні ради вже успішно працюють у Львові та Івано-Франківську.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іноземні інвестиції в ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ