У Чернівцях відбувся ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції і товарів харчової переробної промисловості.

У Чернівцях відбувся ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції і товарів харчової переробної промисловості.

27.11.13 12:54 0 790
23 листопада на прилеглій до ринку «Головний» території (вул.Ентузіастів) за сприяння департаментів економіки міської ради, агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації та ТОВ «Ринок «Головний» відбувся ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції і товарів харчової переробної промисловості.

У ярмаркових заходах прийняли участь 50 учасників, в тому числі сільгоспвиробники з Хотинського, Сторожинецького, Вижницького, Заставнівського, Кіцманського, Герцаївського, Глибоцького, Сокирянського, Новоселицького районів Чернівецької області, Заліщицького району Тернопільської області та міста Чернівців. Майже 30 учасників здійснювали продаж продукції власного виробництва. В продажу були овочі, фрукти, мед, м’ясоковбасні та молочні вироби, риба, хлібобулочні та кондитерські вироби, крупи, цукор, борошно, олія тощо.

Організатори висловлюють вдячність за плідну співпрацю Шевченківському райвідділу міліції, управлінню ДАІ УМВС України в Чернівецькій області та всім учасникам ярмарку.

Департамент економіки Чернівецької міської ради

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ