У Луцьку хуліганів утихомирював "Беркут"

У Луцьку хуліганів утихомирював "Беркут"

27.11.13 08:37 0 1169
Двох мешканців обласного центру, 1982 та 1983 р.н., затримали співробітники роти міліції особливого призначення «Беркут». У діях лучан вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбачені статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Луцького міського відділу надійшло повідомлення від бармена одного з розважальних закладів міста. Дівчина повідомила, що в приміщенні закладу невідомі відвідувачі порушують громадський порядок.

Як з’ясувалося згодом, двоє лучан, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішили продовжити свій вечір. Хлопці вирішили зайти до розважального закладу, однак адміністрація попросила їх покинути приміщення, оскільки товариші ледве трималися на ногах. Натомість молодики накинулися з кулаками на бармена та пошкодили інтер’єр закладу.

За лічені хвили на місце події прибули співробітники спецпідрозділу «Беркут» і затримали хуліганів.

Слідчим відділом Луцького МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Міліція Прикарпаття ...

КОМЕНТАРІ