У Волинській області узгоджено документацію на відшкодування різниці в тарифах

У Волинській області узгоджено документацію на відшкодування різниці в тарифах

27.11.13 10:16 0 877
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко провів засідання територіальної комісії з погашення заборгованості підприємствам паливно-енергетичного комплексу області.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України про надання у 2013 році субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості тарифам, члени територіальної комісії розглянули документацію з узгодження обсягу заборгованості з різниці в тарифах за січень-вересень 2013 року 32 підприємств теплового та водоканалізаційного господарства області.

Зокрема, 6 підприємств теплокомуненергетики заявили до відшкодування, як різницю через невідповідність фактичної вартості існуючим тарифам, понад 61 млн грн. Майже 15 мільйонів гривень – така заявлена сума 16 підприємств, що надають послуги з централізованого водовідведення та водопостачання. У результаті розгляду підтверджуючих документів кожного з підприємств, комісія прийняла рішення про узгодження усіх заявлених до відшкодування сум.

Прес-служба обдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда: ...
Наступна новина: Львівщина: відновлено ...

КОМЕНТАРІ