В Луцьку визначено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації

В Луцьку визначено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації

27.11.13 08:09 0 872
12 січня 2014 року відбудуться проміжні вибори депутата Луцької міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 5.

Розпорядженням Луцького міського голови Миколи Романюка для роботи Луцької міської виборчої комісії надано кабінети № 1а, 2, 105 у приміщенні Луцької міської ради. Для проведення засідань виборчої комісії буде надано зал засідань.

Також визначено місця для розміщення передвиборної агітації на території цього округу: вул. Львівська, 75, зупинка громадського транспорту «Луцький національний технічний університет»; вул. Львівська, 61, зупинка громадського транспорту «Вулиця Львівська». Департаменту житлово-комунального господарства, житлово-комунальному підприємству № 2 доручено встановити у цих місцях тумби для оголошень.

Цим же документом доручено департаменту житлово-комунального господарства, житлово-комунальному підприємству № 2 з 24:00 год. 10 січня 2014 року зняти усі матеріали передвиборної агітації, розміщені на визначених тумбах для оголошень.

Крім того, зобов’язано відділ муніципальної дружини спільно з департаментом житлово-комунального господарства до 10 січня 2014 року проводити щотижня рейди на території одномандатного виборчого округу № 5 з метою перевірки та знищення матеріалів передвиборчої агітації, розміщених у не визначених для цього місцях.

Також цим розпорядженням визначено відповідальних представників виконавчих органів міської ради за здійснення контролю за належним матеріально-технічним забезпеченням виборчих дільниць.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал привітав ...
Наступна новина: На Тернопіллі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ