Луцьк: святослав Кравчук наголосив на підготовці міста до зими

Луцьк: святослав Кравчук наголосив на підготовці міста до зими

27.11.13 13:52 0 808
На сьогоднішній оперативній нараді перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що уже випав перший сніг і необхідно зробити так, аби лучанам було зручно пересуватися містом. Він доручив начальнику управління розвитку підприємництва та реклами звернутися до підприємців, щоб останні утримували територію біля своїх торгових закладів, установ, підприємств у належному стані. За його словами, щоб лучани могли спокійно підійти до тих будівель і не травмуватися, адже підприємці мають теж нести відповідальність за здоров’я людей.

Звернув увагу Святослав Кравчук й на питання паркування автомобілів у зимовий час вздовж доріг та на прибудинкових територіях. За його словами, громадяни повинні з відповідальністю ставитися до цього, щоб коли падатиме сніг комунальні служби могли його без перешкод прибирати. Він зауважив, що хороша ідея - дозволити паркування автомобілів вздовж тротуарів у парні дні з однієї сторони вулиці, а у непарні – з іншої. Він переконаний, що таким чином вдасться уникнути нагромадження снігу вздовж доріг.

Також перший заступник міського голови наголосив на підготовці до новорічно-різдвяних свят. За його словами, лише частина підприємств міста встановили святкову ілюмінацію на своїх об’єктах. Необхідно активізувати роботу у цьому напрямку, аби створити гарний настрій лучанам та гостям міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Показники інфекційної ...
Наступна новина: Посланець ООН: конфлікт у ...

КОМЕНТАРІ