Лучани боргують за комунальні послуги близько 43 мільйонів гривень

Лучани боргують за комунальні послуги близько 43 мільйонів гривень

27.11.13 17:30 0 807
Під час шньої оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук підняв питання оплати за комунальні послуги споживачами послуг. За його словами, збільшилась заборгованість лучан за надані послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Зменшилась заборгованість за послуги, які надають ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал». Однак, попри все це, лучани боргують за надані їм комунальні послуги майже 43 мільйони гривень.

Святослав Кравчук зауважив, що люди мають платити за надані їм послуги. За його словами, міські мережі поступово зношуються і їх необхідно ремонтувати. На це необхідні кошти, але де їх взяти, якщо люди не платять за надані послуги.

Перший заступник міського голови додав, що часто люди скаржаться на якість послуг. За його словами, у таких випадках необхідно викликати комісію, скласти акт про невідповідність послуг і тоді їм не буде нараховуватися плата за них. Однак, не можна просто не платити за них через невдоволення.

Звернув увагу Святослав Кравчук й на питання прибирання міста від сміття. За його словами, люди самі викидають непотріб на вулиці, а потім скаржаться. Він зауважив, що в приватному секторі часто не укладають договорів на вивезення сміття, а викидають просто на узбіччя доріг, а потім скаржаться на засмічення території. А чому це мають прибирати житлово-комунальні підприємства, якщо їм за це не платять. На його переконання, ми маємо всі разом бути відповідальними за те, що робиться у місті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лідерів парламентської ...
Наступна новина: На Тернопіллі знайдений ...

КОМЕНТАРІ