У Волинській області "Завдяки правоохоронцям у мене два дні народження"

У Волинській області "Завдяки правоохоронцям у мене два дні народження"

27.11.13 18:01 0 834
Працівники міліції Волині, опинившись у потрібний час у потрібному місці, надали першу медичну допомогу жінці, котра потрапила у ДТП, та, не чекаючи карети «Швидкої», доставили її у лікарню. І ось начальник медичної служби військової частини 1141 внутрішніх військ МВС України Олександр Картавий і командир взводу спеціальної роти судової міліції «Грифон» УМВС України у Волинській області Роман Хлистік, які врятували життя Оксані, навідалися до неї в гості.

Гостей у формі жінка зустрічала разом із донечкою Настунею, а вони своєю чергою подбали про квіти для мами та солодощі для малечі.

– Коли я зрозуміла, що потрапила у ДТП, відкрила очі і побачила, що кругом темно, – пригадує Оксана. – Ліс, зорі, тишина і сильна кровотеча. Стало страшно. Я кликала на допомогу. Поруч проїжджали автомобілі, але ніхто не зупинявся. Тоді я лежала і думала: «Що далі? У мене ж сім’я, дитина…». А потім почула людські голоси і побачила над собою дві постаті.

Правоохоронці, котрі прямували в Любомльський район на пошуки дітей, які заблукали в лісі, помітили в кюветі перекинутий бус. Зупинилися, підійшли і помітили, що під мікроавтобусом лежить жінка.

– На ній лежало розбите лобове скло, обличчя і тулуб були у крові, рука неприродно вивернута, – розповів Роман Хлистік. – Треба було негайно діяти.

– Діставши жінку з-під автомобіля, ми почали надавати їй першу медичну допомогу: зупинили кровотечу, наклали шину і вкололи знеболювальне, – ввів у курс справи Олександр Картавий. – А потім зупинили мікроавтобус і відвезли в лікарню.

Нині Оксана приходить до тями після пережитого і кількох операцій, дякує Господу і працівникам міліції за своє життя:

– Коли я помітила перед собою велосипедистів, точно знала, що на людей не поїду, бо не зможу із цим жити. Почала гальмувати і перекинулася. У результаті вони залишили мене помирати, не відгукнулися на мої прохання про допомогу. Лише завдяки Богу і правоохоронцям я не загинула. Відтепер у мене два дні народження: у липні та в жовтні.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ