У Волинській області начальник обласного управління міліції привітав працівників прокуратури із професійним святом

У Волинській області начальник обласного управління міліції привітав працівників прокуратури із професійним святом

27.11.13 11:16 0 1028
Генерал-майор міліції Олександр Терещук разом із представниками влади, правоохоронних та судових органів взяв участь в урочистостях із нагоди Дня працівників прокуратури, яке в Україні відзначатимуть 1 грудня.

Звертаючись до присутніх, головний міліціонер краю відзначив:

– Із прийняттям нового Кримінального процесуального кодексу України наша співпраця ще більше посилилася, тому, сподіваюся, спільними зусиллями ми належним чином виконуватимемо покладені на нас завдання. Пройшов рік відтоді, як впроваджені зміни у кримінальному процесі. Тепер ви здійснюєте не просто нагляд, а є безпосередніми процесуальними керівниками під час проведення досудового розслідування за тим чи іншим кримінальним провадженням.

Генерал-майор міліції також відзначив, що завдяки взаєморозумінню та вміло організованій роботі органи внутрішніх справ та органи прокуратури Волині працюють як один механізм:

– Чіткий алгоритм дій щодо розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, профілактика правопорушень, а також допомога населенню – такими повинні бути пріоритети у нашій із вами роботі, адже основними критеріями оцінювання роботи всіх правоохоронних органів є довіра населення. А напередодні професійного свята бажаю, щоби у повсякденних турботах вас завжди супроводжували успіх і удача, підтримка колег та друзів. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, наснаги та наполегливості в забезпеченні панування Права і Закону в ім’я Людини і зміцнення авторитету України.

Олександр Терещук вручив прокуророві Волинської області вітальну адресу і цінний подарунок.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ