У Волинській області застілля неповнолітніх хлопців закінчилося реанімацією і міліцією

У Волинській області застілля неповнолітніх хлопців закінчилося реанімацією і міліцією

27.11.13 09:10 0 962
Правоохоронці оперативно затримали 17-річного молодика, який мало не позбавив життя свого товариша. Тепер він може опинитися за ґратами на термін до восьми років.

До чергової частини Горохівського райвідділу міліції надійшла заява 20-річного жителя міста Берестечко про те, що вночі його 16-річний брат повернувся додому із проникаючим ножовим пораненням.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події, тож за кілька хвилин правоохоронці встановили, що ножове поранення грудної клітки потерпілому спричинив 17-річний житель Берестечка.

Міліціонери з’ясували, що того вечора потерпілий разом зі своїм кривдником та ще одним товаришем разом відпочивали. Добряче випивши, вирушили додому. Йшли усі разом, адже живуть поруч. Дорогою між ними зав’язалася суперечка, хлопці почали ображати затриманого і бити хлопця, аж доки він не дійшов додому.

Діставшись до будинку, 17-річний парубок вирішив помститися своїм кривдникам. Він швидко знайшов ніж і повернувся на вулицю. Підбіг до 16-річного товариша і вдарив його ножем у лівий бік грудної клітки. Побачивши це, третій парубок втік.

Слідчим відділенням Горохівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Молодику оголошено про підозру у вчиненні злочину і обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. За вчинення кримінального правопорушення 17-річному волинянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати висловили свою ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ