В Ужгороді аптекарка відпустила покупцеві нарковмісний препарат

В Ужгороді аптекарка відпустила покупцеві нарковмісний препарат

27.11.13 15:39 0 875
В області триває міліцейська спецоперація «Батискаф», завданням якої є недопущення витоку наркотиків і прекурсорів із закладів легального обігу (аптеки, лабораторії підприємств тощо).

Ранкової пори на вулиці Мукачева співробітники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського МВ УМВС для перевірки зупинили 34-річного непрацюючого мешканця міста, у якого виявили пляшку з розчинником іноземного виробництва. Перевіркою встановлено, що вказаний розчинник він придбав в одному з магазинів Мукачева. В ході огляду приміщення вказаного магазину правоохоронці виявили та вилучили ще одну пляшку даного розчинника та дві пляшки іншого розчинника.

В Ужгороді міліціонери здійснили перевірку однієї з аптек, де з′ясували, що менеджер даної аптеки, яка не має права відпуску лікарських засобів, за 125 гривень відпустила без рецепту покупцеві 50 таблеток комбінованого лікарського засобу, який в своєму складі містить наркотичний препарат кодеїн. На неї очікує відповідальність згідно чинного законодавства.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини з автошляхів ...
Наступна новина: В Рівному управління ...

КОМЕНТАРІ