Закарпаття: на Рахівщині в річку злетіло "Пежо", а на Виноградівщині "Кіа" зіткнулася з парканом будинку

Закарпаття: на Рахівщині в річку злетіло "Пежо", а на Виноградівщині "Кіа" зіткнулася з парканом будинку

27.11.13 08:08 0 897
У результаті ДТП в реанімації опинилися двоє людей: водій корейського авто та пасажирка французького

Вечірньої пори по телефону "102" у Рахівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт.Ясіня. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з′ясувалося, 23-річний мешканець с.Лазещина, керуючи автомобілем марки "Пежо", здійснюючи маневр обгону, не впорався з керуванням, з'їхав з дороги у річку Тиса та перекинувся. Внаслідок ДТП 43-річна пасажирка автомобіля отримала важку політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, з якими її госпіталізовано в реанімаційне відділення Рахівської районної лікарні. Сам водій при цьому не постраждав. Як засвідчило освідчення на предмет алкогольного сп′яніння, він був тверезий. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик міліції.

Аналогічне повідомлення серед ночі надійшло у Виноградівський райвідділ міліції з тамтешньої лікарні. Медики повідомили про те, що до них з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, у стані коми доставлено 22-річного мешканця с.Фанчиково Виноградівського району, який травмувався в ДТП.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що близько першої години ночі в селі Підвиноградів, потерпілий, керуючи автомобілем марки "Кіа", не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із залізобетонною опорою огорожі будинку. Травмований водій госпіталізований в реанімаційне відділення Виноградівської ЦРЛ, стан його важкий. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Виноградівського РВ УМВС.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку визначено місця ...

КОМЕНТАРІ