Правоохоронці Івано-Франківська затримали кишенькового злодія

Правоохоронці Івано-Франківська затримали кишенькового злодія

27.11.13 11:36 0 730
Днями до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернулась 20-річна місцева жителька. Дівчина повідомила, що в маршрутці викрали її дорогоцінний гаманець, подарований її матір’ю, яка виготовила його власними руками.

Як виявилось, потерпіла їхала зранку в автобусі й тримала в руках сумочку, в якій був гаманець з грошима в сумі понад 220 гривень та особисті речі. Невідомий зловмисник так спритно потягнув гаманець, що дівчина навіть нічого не відчула…

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що даний злочин скоїв 34-річний франківчанин. Злодюжку розшукали, викрадений гаманець із грошима повернуто франківчанці.

В діях молодика вбачаються ознаки складу злочину передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі.

Щоб не стати жертвою кишенькових злодіїв, правоохоронці радять дотримуватися декількох правил, зокрема:

- будьте особливо уважними у переповненому транспорті;

- не носіть гаманці та цінні речі у зовнішніх кишенях сумок. Для зберігання ваших коштів краще користуйтеся внутрішніми кишенями одягу;

- сумку тримайте якомога ближче до себе.

І не забувайте, що неуважність жертви - є однією із головних умов, які спонукають зловмисника скоїти протиправні дії відносно неї.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ