Олег Сало зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Грузії в Україні Міхеїлом Уклебою

Олег Сало зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Грузії в Україні Міхеїлом Уклебою

27.11.13 09:31 0 878
26 листопада відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала із Надзвичайним і Повноважним Послом Грузії в Україні Міхеїлом Уклебою.

Голова ОДА привітав гостей на Львівщині та побажав приємного перебування й хороших вражень від регіону.

Зазначимо, метою візиту грузинської делегації до Львова є участь в 5-му Львівському туристичному форумі «Перемагай з Левом» та обговорення питань двосторонньої співпраці.

«Львівщина здавна славилась своїм туристичним потенціалом, і ми завжди радо вітаємо усіх на нашій гостинній землі. Однак, останнім часом мешканці нашого краю активніше подорожують, знайомляться із культурою різних народів. Зважаючи на те, що із 2014 року зі Львова буде організовано прямі авіарейси до Грузії, кількість тих українців, які побувають у вашій країні, зросте у декілька разів», – сказав голова ОДА.

Також Олег Сало зазначив, що Львівська область має налагоджену співпрацю з грузинськими партнерами в сфері туризму та відпочинку. Зокрема, здійснюється співробітництво між туристичними підприємствами, санаторно-курортними закладами та культурно-мистецькими установами, проводиться обмін інформацією, пропаганда подорожей до Грузії та Львівщини, організовуються виставки, конференції, фестивалі тощо.

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба зазначив, що в Україні є 34 грузинські діаспорні організації: «Ми сподіваємось, що представники нашої країни, які проживають на Львівщині, активно розвиватимуть співпрацю між двома країнами, зокрема у сфері туризму», – відзначив М. Уклеба.

Окрім того, як зазначив директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Сергій Стрельбицький, й Грузія, й Україна обрали європейський вектор розвитку. Тож без сумніву наші відносини будуть розвиватися надалі.

Також керівництво Львівської області очікує на підтримку грузинської сторони під час розгляду заявки на проведення Зимової Олімпіади 2022 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ