У Львівській області червоноградські правоохоронці долучились до акції "Здай кров - врятуй життя"

У Львівській області червоноградські правоохоронці долучились до акції "Здай кров - врятуй життя"

27.11.13 15:20 0 704
11 по 17 листопада Україні тривав Національний тиждень безпеки дорожнього руху. У цей період на території обслуговування Червоноградського МВ місцеві автоінспектори відвідували місцеві навчальні заклади, де провели виступи та відкриті уроки присвячені безпеці на дорогах.

Даний захід носить глобальний характер і проводиться в Україні вже більше п’яти років. Також проводитимуться цільові профілактичні заходи - «Увага» Пішохід на дорозі», «Мобільний телефон» та «Ремінь безпеки».

За час проведення даного заходу працівники ВДАІ Червоноградського МВ зареєстрували 4 ДТП та склали 29 адміністративних протоколів.

Автоінспектори закликають водіїв бути уважнішими на дорозі, адже будь-яке порушення правил дорожнього руху може призвести до ДТП. Так, з початку року у Червонограді трапилось 27 ДТП, у яких загинуло 3 особи та травмовано 33.

В рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху проходила всеукраїнська акція «Здай кров - врятуй життя». До даної акції долучились і червоноградські працівники ДАІ, які 15 листопада в обласному центрі служби крові здали кров для постраждалих у ДТП.

Кожного року в третю неділю листопада відзначають День пам’яті жертв ДТП. Міський відділ ДАІ звернувся з проханням до місцевих священнослужителів, згадати під час служб про загиблих, і закликати парафіян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі звернення ...
Наступна новина: Комунальники Тернополя ...

КОМЕНТАРІ