У Львівській області в селі Соколя Мостиського району урочисто відкрито амбулаторію загальної практики-сімейної медицини

У Львівській області в селі Соколя Мостиського району урочисто відкрито амбулаторію загальної практики-сімейної медицини

27.11.13 11:13 0 814
24 листопада у с.Соколя Мостиського району. відбулося урочисте відкриття амбулаторії, у якому взяли участь директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ростислав Ступницький, голова Мостиської РДА Любомир Збитковський, голова Мостиської районної ради Ігор Стецина.

Зазначимо, роботи з розбудови і капітального ремонту амбулаторії загальної практики – сімейної медицини проводились упродовж 3 років. Загальна вартість робіт з ремонту складає 327,0 тис. грн. Це кошти місцевої громади, районного і обласного бюджету, а також спонсорів і меценатів.

Соколянська АЗПСМ обслуговує 2992 мешканців сіл Соколя, Підгать, Арламова Воля, Крив’яки та навколишні хутори. В амбулаторії діють кабінети сімейного лікаря, стоматологічний, фізіотерапевтичний, педіатричний, акушерський та кабінет щеплень, а також денний стаціонар на 5 ліжок. Всі кабінети забезпечені необхідним обладнанням. Отже, більшість першочергових медичних маніпуляцій мешканці навколишніх сіл можуть отримати у відбудованій амбулаторії.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ