У Львівській області голова ОДА взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня працівників прокуратури

У Львівській області голова ОДА взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня працівників прокуратури

27.11.13 11:37 0 829
26 листопада, голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня працівників прокуратури.

Очільник області привітав усіх присутніх із професійним святом, та відзначив, що саме високим професіоналізмом та працездатністю прокурори заслужили визнання і пошану.

«Ви стоїте на сторожі інтересів держави і громадянина, вам належить провідна роль у зміцненні законності та правопорядку, захисті прав і свобод людини. Суспільство розраховує на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість, – сказав у вітальному слові Олег Сало. – Ваша робота вкрай потрібна українському народові, і я переконаний, що ви й надалі будете гідно виконувати покладені на вас обов’язки», – наголосив голова ОДА.

Також Олег Сало подякував ветеранам прокуратури за те, що віддали багато сил і здоров’я нелегкій праці задля захисту законності.

З нагоди професійного свята очільник Львівщини побажав всім працівникам і ветеранам органів прокуратури міцного здоров’я, щастя, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних успіхів: «Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а у сім’ях панують тепло і затишок», – побажав Олег Сало.

Керівник області вручив працівникам прокуратури Почесні Грамоти облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці ...
Наступна новина: Шестеро травмованих та один ...

КОМЕНТАРІ