У Чернігові привітали працівників прокуратури

У Чернігові привітали працівників прокуратури

27.11.13 17:22 0 836
Урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури відбулися в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Працівників прокуратури з усієї Чернігівщини привітали керівники області та міста – голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов, вітаючи працівників прокуратури, підкреслив, що в Україні прокуратура посідає особливе місце у реалізації конституційно-правових засад функціонування держави, виступає надійним засобом забезпечення законності та правопорядку, охорони конституційного ладу, прав і свобод громадян.

Прокурор Чернігівської області Максим Говоруха у своєму виступі зазначив, що у період реформ у державі свято набуває особливої ваги, і основним завданням перед працівниками прокуратури на є високий професіоналізм, утвердження законності та справедливості. М.Говоруха вручив колегам з нагоди свята відзнаки.

Також голова облдержадміністрації, голова обласної ради та міський голова вручили кращим працівникам прокуратури почесні грамоти і подяки.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сільськогосподарське ...

КОМЕНТАРІ