В Житомирській області під час ліквідації загоряння рятувальники виявили тіло жінки

В Житомирській області під час ліквідації загоряння рятувальники виявили тіло жінки

27.11.13 10:36 0 835
25 листопада о 20:00 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Попільня надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований у смт Корнин.

Згідно району виїзду пожежних частин диспетчер направив до місця виклику чергову варту 35-го професійного пожежного посту селища Корнин. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка, яка побачила з будинку, що знаходиться неподалік від її житла, дим.

Рятувальники, які прибули на ліквідацію пожежі встановили, що загоряння сталося в одній з кімнат житлового будинку розмірами 8х10 м. Оселя була наповнена густим димом. Провівши розвідку, вогнеборці виявили у приміщенні тіло жінки.

Як з’ясувалося пізніше це була господарка, 1924 року народження. Напередодні до старенької завітав випивший онук. Розпалюючи для бабусі піч, він не помітив біля топкового отвору ганчірку. Пізніше тканина загорілася. Ймовірно бабуся задихнулася продуктами горіння.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вогонь не розповсюдився іншими кімнатами оселі. На ліквідацію загоряння вогнеборцям знадобилося близько 30 хв. Полум’я лише встигло знищити ліжко та пошкодити підлогу у будинку.

Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ