Одиноких пенсіонерів на Рівненщині міліціонери забезпечують теплом і затишком

Одиноких пенсіонерів на Рівненщині міліціонери забезпечують теплом і затишком

27.11.13 12:57 0 866
Прапорщик міліції Сергій Нетребський та сержант Ігор Баніт з Рівненського райвідділу міліції прийшли на допомогу 71-річній Ніні Андріївні. Її будиночок у с. Кругле Рівненського району потребує догляду та опалення, а садок – чистки. Міліціонери, у вільний від роботи час, спиляли старі дерева та наготували з них пенсіонерці дров. Відтепер у її садочку порядок, а хатина забезпечена теплом чи не на всю зиму.

Життя Ніна Андріївна прожила непросте. Більше тридцяти років вона працювала медсестрою у міській лікарні Рівного, чоловік її покинув і жінці довелося господарювати самій. Тепер же вона вкотре переконалась, що майстерні руки міліціонерів у будь-яку пору року і в найкоротший термін готові допомогти літнім людям навести лад по господарстві та забезпечити тепло і затишок у їх оселях.

— Начальник Рівненського райвідділу — Ігор Микитович та його підлеглі — надзвичайно чуйні, з добрим серцем люди, — захоплено розповідає бабуся, — завжди мене вислухають і з розумінням ставляться до моїх прохань. Ігор Микитович завжди допомагає у всіх питаннях, по яких я звертаюсь. А звертаюсь я доволі часто, — посміхається пенсіонерка, — Вже сил зовсім не вистачає. От і доводиться прохати допомоги у небайдужих людей.

— Одинокі пенсіонери все частіше стають жертвами лиходіїв, тому турбуватись про їх безпеку – чи не один із найголовніших обов’язків міліціонера, — зазначає начальник Рівненського райвідділу міліції Ігор Денисюк. — Але ж людей похилого віку взимку не зігріє думка про те, що вони у безпеці, а їх будинок не стане міцнішим і комфортнішим. Тому піклуватись про добробут таких пенсіонерів, як Ніна Андріївна, — не менш важливий обов’язок правоохоронців. Тим більше, якщо для цього потрібна лише чоловіча сила та рука господаря.

Таких одиноких пенсіонерів на Рівненщині кількасот. Працівники соціальних служб не завжди можуть допомогти стареньким. Міліціонери області, у свій вільний час, неодноразово ремонтували будинки, заготовляли дрова та навіть розкидали на городах гній. Пенсіонери безмежно вдячні правоохоронцям та запевняють, що міліціонерам така доброчинність повернеться сторицею.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі працівників ...

КОМЕНТАРІ