У Рівненській області правоохоронець шляхом обману заволодів коштами громадянина у сумі 7 тис.доларів та 1 тис.грн.

У Рівненській області правоохоронець шляхом обману заволодів коштами громадянина у сумі 7 тис.доларів та 1 тис.грн.

27.11.13 11:44 0 848
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього працівника міліції у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.190, ч.3 ст.364, ч.2 ст.342, ч.2 ст.345 КК України (шахрайство, зловживання службовим становищем, опір представникові правоохоронного органу, заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Встановлено, що оперуповноважений одного із районних відділів міліції шляхом обману заволодів коштами громадянина у сумі 7 тис.дол. США та 1 тис.грн. За вказану суму грошей він пообіцяв останньому посприяти у вирішенні питання щодо уникнення від кримінальної відповідальності за вимагання та не обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зловмисника затримали "на гарячому" одразу після передачі грошей, при цьому він чинив опір працівникам правоохоронних органів та спробував втекти на власному автомобілі.

Обвинувальний акт стосовно вказаної особи скеровано до суду для розгляду. Підозрюваний чекатиме на вирок суду під вартою.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іноземні інвестиції в ...

КОМЕНТАРІ