У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

27.11.13 10:34 0 816
За добу до міліції надійшло 16 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито 15 кримінальних проваджень за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— До міліції повідомили, що в магазин в селі Кустин Рівненського району проникли невідомі особи. Правоохоронці встановили, що в ночі зловмисники, розламавши стелю, проникли в приміщення магазину та здійснили крадіжку товаро-матеріальних цінностей: горілчаних напоїв та тютюнових виробів. Сума збитку встановлюється.

— До міліції повідомила 73-річна пенсіонерка Євгенія з Радивилівського району про те, що невідомі особи викрали з її будинку золоті вироби. Прикраси знаходились в шафі однієї з кімнат будинку. Сума збитку та обставини вчинення злочину встановлюються.

— 24-річний Олександр з Володимирецького району повідомив до міліції про те, що невідома особа в одному з розважальних закладів району викрала його мобільний телефон. Потерпілий залишив телефон без нагляду.

— 22-річна рівнянка Вікторія повідомила правоохоронців, що в квартирі по вулиці Київська під час відпочинку з малознайомими особами в неї було викрадено мобільний телефон. Сума збитку становить близько трьох тисяч гривень.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: відновлено ...
Наступна новина: Тернопілля: Василь Хомінець ...

КОМЕНТАРІ