Тернопілля: створення нових робочих місць є пріоритетом у роботі влади області

Тернопілля: створення нових робочих місць є пріоритетом у роботі влади області

27.11.13 12:40 0 856
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів дві наради з керівниками сільськогосподарських та переробних підприємств області. Під час зустрічі очільник регіону доповів про соціально-екномічний стан, а також про плани розвитку Тернопілля.

Валентин Хоптян детально обговорив з керівниками сільгоспідприємств реалізацію програми з розвитку садівництва. Очільник регіону заявив, що зараз в області вже посаджено близько 2 тисяч гектарів садів. У планах, протягом трьох наступних років посадити на Тернопільщині близько 10 тисяч гектарів. Це, за словами Валентина Хоптяна, дозволить створити тисячі робочих місць, як цього вимагає і ставить завдання Президент України.

"Створення робочих місць з високими зарплатами - це наше пріоритетне завдання. Ми ведемо роботу із виведення бізнесу з тіні, адже потрібно працювати по законах. Також ми ведемо серйозну роботу з легалізації заробітної плати", - сказав Валентин Хоптян.

З впровадженням на території Тернопільського краю садівництва, керівник області пропонує створити ще й кооперативи, як це є у Італії. Валентин Хоптян сподівається, що система кооперативів за деякий час охопить більшу частину Тернопільщини і молодь не тікатиме з села, а працюватиме там, заробляючи не гірше, ніж за кордоном.

Окрім цього, голова ОДА заявив на важливості виробництва конкурентної продукції, яка б відповідала європейським та світовим стандартам.

Валентин Хоптян запросив керівників сільськогосподарських та переробних підприємств області 27 листопада на зустріч з головою Ради Федерації роботодавців України Дмитром Фірташом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ