За підтримки свободівців у Тернополі відбувся турнір із кікбоксингу

За підтримки свободівців у Тернополі відбувся турнір із кікбоксингу

27.11.13 14:46 0 994
24 листопада 2013 року у Тернополі за сприяння міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", міської ради та Тернопільської обласної федерації боксу та кікбоксингу України у ТРЦ "Подоляни" відбулася відкрита першість міста з кікбоксингу.

"Кікбоксинг проти дитячої злочинності та наркоманії. Здоров'я нації проти деградації" – таким було гасло змагань. Участь у заході взяли близько 120 кікбоксерів різних вікових категорій з Тернополя, Львова, Чернівців, Хмельницького, Івано-Франківська, Рівного, серед яких були чемпіони Европи та світу.

Турнір урочисто відкрили Державним гімном України у виконанні заслуженого артиста України Бориса Репки.

Переможцем змагань став тернополянин Олександр Ямнюк.

"Відкрита першість з кікбоксингу відбувається у нашому місті вже четвертий раз поспіль. Зараз Україна за рівнем дитячого алкоголізму займає друге місце серед країн Европи. У нас дедалі більше дітей починають палити у шкільному віці, тому ці змагання проходять під гаслом "Кікбоксинг проти дитячої злочинності та наркоманії. Здоров'я нації проти деградації". Ми хочемо показати, що кікбоксинг – це модно й корисно, і закликаємо молодь позбутися шкідливих звичок: паління, вживання алкоголю й наркотичних речовин. Ми популяризуємо здоровий спосіб життя, адже здорове молоде покоління – це запорука здорової нації", – наголосив голова Тернопільської "Свобода" Роман Навроцький.

За словами організаторів, такі заходи проводитимуть і надалі, адже головне – це виховати здорове молоде покоління, упевнене в своїх силах, сповнене духу націоналізму!

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/104331009406632508844/albums/5950219707648871665

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: 25 листопада – святого ...

КОМЕНТАРІ