На Тернопіллі звернення Віталія Захарченка до особового складу

На Тернопіллі звернення Віталія Захарченка до особового складу

27.11.13 15:05 0 714
Останніми днями у державі відбуваються масові заходи соціально-політичного характеру.

Для забезпечення правопорядку було задіяно більше 10 тисяч правоохоронців.

Дякую кожному з вас за високий рівень виконання своїх обов’язків. Той факт, що на мирні зібрання громадяни поприходили з малолітніми дітьми, говорить про рівень довіри населення до роботи міліції. Ніхто не мав сумніву у тому, що ми забезпечимо збереження громадського порядку.

Звертаюся до всіх працівників міліції. Виконуючи професійні обов’язки, ми повинні чітко розділяти тих, хто виходить на мирні зібрання висловлювати власні переконання, та тих, хто використовує ситуацію у своїх політичних цілях.

Особливу увагу слід звертати на дії активістів, штурмовиків, провокаторів. На жаль їх не хвилює те, що їхні дії можуть зашкодити громадянам, які вийшли на майдани висловити свої думки та побажання.

Попереду нас чекає плеяда новорічних свят. Наш обов’язок – забезпечити громадський порядок та дотримання чинного законодавства усіма членами нашого суспільства.

Важливо з повагою ставитись один до одного, не піддаватися на провокації, не допускати ескалації конфліктів та деструктивних дій з боку певних осіб, блокування державних установ та транспортних комунікацій. Головна наша мета – охорона громадського порядку та забезпечення безпеки громадян.

Ще раз звертаюсь до кожного міліціонера: збережемо спокій громадян та забезпечимо правопорядок у кожному місті та області.

Шановні студенти на учні старших класів! Не дозволяйте маніпулювати собою. Звертаюсь до молодого покоління та їх батьків – будьте уважні до свого оточення. Ви – надія нашої держави, від вас залежить майбутнє країни, ваша думках дуже важлива, але відстоювати її необхідно, не порушуючи законодавство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ