На Тернопіллі прийнято зміни до обласного бюджету на 2013 рік

На Тернопіллі прийнято зміни до обласного бюджету на 2013 рік

27.11.13 12:22 0 867
Сесія обговорила кандидатуру на посаду головного лікаря комунальної установи Тернопільської обласної ради “Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер», заслухавши виступ Леоніда Шкробота, призначила його на посаду.

Було прийнято рішення щодо затвердження розпоряджень голови Тернопільської обласної ради у міжсесійний період та «Про розподіл надходжень до обласного бюджету від збору за першу реєстрацію транспортного засобу у 2013 році».

З інформацією департаменту агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації про стан спиртової галузі Тернопільської області та перспективи її розвитку доповідав його очільник Андрій Хома. Заслухавши виступаючого та обговоривши інформацію, депутати прийняли звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики України щодо ситуації в спиртовій галузі області. У тексті зокрема йдеться: «Реорганізація спиртової галузі області негативно вплинула на фінансовий ресурс регіону. Якщо у 2009 році надходження від галузі до зведеного бюджету області становили 49,5 млн.грн., то 2012 році лише – 9,5 млн.грн.» Обласна рада звернулась до Верховної Ради України з проханням внести зміни до законодавчої бази України, передбачивши сплату податків та зборів за фактичним місцем ведення господарчої діяльності тощо.Звернення по спиртовій галузі

На пленарному засіданні йшлося і «Про актуалізацію схеми районного планування Тернопільської області» та прийнято відповідне рішення.

Сесія проголосувала ряд господарських питань.

Заслухавши інформацію голови тимчасової контрольної комісії Тернопільської обласної ради з питань вивчення стану казначейського обслуговування підприємств, організацій і установ, які отримують кошти з обласного бюджету Олександра Стадника, депутати прийняли її до відома. 46 сесія завершила свою роботу

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ