Депутати висловили свою підтримку європейським прагненням України

Депутати висловили свою підтримку європейським прагненням України

27.11.13 09:10 0 802
Від фракції «Наша Україна» говорив депутат Володимир Петровський, який наголосив на європейськості України та необхідності підписання угоди про асоціацію. Також фракція «Блоку Литвина» підтримала проект рішення, внісши незначні правки.

Уповноважений представник фракції «Партії регіонів» Павло Федик підтримав європейський вибір України, однак висловив застереження щодо труднощів, які на цьому шляху чекають Україну, та неоднозначності певних вимог Євросоюзу.

Позафракційний депутат Степан Барна звинуватив колег із ПР у непослідовності та лукавстві. Такі ж звинувачення висловила уповноважений представник фракції «ВО «Свобода» Марія Чашка, а також зачитала звернення українців, що працюють за кордоном, до депутатів обласної ради, які закликають підписати угоду.

Про цинічні дії влади, яка за «…щитами беркуту ховається від власного народу», – говорив голова комісії з питань бюджету Олександр Стадник («Наша Україна»), а також проголосив: «Європейський курс України – незмінний. Ми – європейська нація».

Від фракції «Української Народної Партії» виступив Володимир Болєщук, який закликав «підтримати власний народ». «Це не політичний вибір, це вибір цивілізаційний», – сказав виступаючий.

До толерантності та єднання закликала колег позафракційна депутат Ярослава П’яла.

«Шлях України один – у Європу. Ми – частина Європи. Як голова обласної ради сприяю й сприятиму студентському майдану», – сказав Василь та поінформував депутатський корпус про те, що резолюцію підтримали під час координаційної ради керівники громадських організацій. – Підтримаймо і ми єдино правильний курс України, – закликав голова облради депутатів».

До участі у мітингу запросив депутатів облради один із координаторів студентського євромайдану Максим Фещук.

Таким чином рішення було прийнято. Про суспільно

резолюція

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області МВС ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ