Ярмоленко:

Ярмоленко: "Динамо - це мій улюблений клуб, тому наразі не бачу сенсу щось змінювати"

27.11.13 11:28 0 2224
Андрій Ярмоленко не бачить сенсу йти з "Динамо" і хоче виграти з командою чемпіонство. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

"Мікроклімат у команді нормальний, так було завжди, ніколи не було ніяких проблем. А те, що ми зараз перебуваємо на п'ятому місці, не подобається нікому, в тому числі й нам", - зазначив Андрій.

"Звичайно, можна шукати причини в тренері, партнерах, але, думаю, потрібно дивитися в першу чергу на себе, працювати, тренуватися. Через роботу прийде результат. Це моя думка", - додав він.

Вінгер "Динамо" зауважив, що також переживає через те, що київський клуб вже чотири роки не може виграти чемпіонат країни.

"І мені хочеться самому змінити цю "чорну смугу", назвемо це так", - сказав Андрій.

"Наразі у мене контракт з "Динамо". До того ж тут я отримую задоволення як від життя, так і від футболу. Наразі не бачу сенсу щось змінювати", - заявив Ярмоленко.

"Динамо - це мій улюблений клуб, я ще ріс тоді, коли творили історію Шевченко, Лужний та Шовковський", - наголосив футболіст.

Нагадаємо, що півзахисником "Динамо" і збірної України активно цікавиться італійський "Ювентус", який вже готовий розпочати переговори щодо трансферу футболіста.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ