Росія обіцяє повернути «Рошен» на свій ринок

Росія обіцяє повернути «Рошен» на свій ринок

27.11.13 08:09 0 798
Компанія «Рошен» у майбутньому зможе відновити постачання кондитерської продукції на російський ринок. Про це повідомляє «Росспоживнагляд». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Такі домовленості були досягнуті під час зустрічі представників «Росспоживнагляду» із керівництвом державної інспекції України з питань захисту прав споживачів.

«У рамках досягнутих домовленостей Держспоживінспекція Росії вживе заходів із приведення нормативної документації у відповідність із сучасними вимогами, забезпечення лабораторного контролю кожної партії в акредитованих лабораторіях, що надасть можливість розпочати процедуру поетапного відновлення постачань продукції фабрик кондитерської корпорації «Рошен» на російський ринок», – зазначають в «Росспоживнагляді».

Повідомлення оголошене невдовзі по тому, як минулого тижня уряд України вирішив зупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Проти цього підписання різко виступало російське керівництво, погрожуючи економічними заходами у відповідь і вже вдавшись до кількох таких обмежувальних кроків.

«Росспоживнагляд» заборонив постачання до Росії шоколаду і цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках «Рошену», ще в липні, висуваючи претензії до якості продукції. Після повідомлень російської сторони перевірки продукції «Рошену» провели також партнери Росії у Митному союзі Білорусь і Казахстан, кілька інших держав пострадянського простору, і жодна з цих перевірок не виявила проблем, про які стверджували росіяни.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал привітав ...
Наступна новина: На Тернопіллі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ