Лідерів парламентської опозиції не допустили на засідання Кабміну, терміново вигадавши «ремонт» і оточивши будівлю уряду спецназом

Лідерів парламентської опозиції не допустили на засідання Кабміну, терміново вигадавши «ремонт» і оточивши будівлю уряду спецназом

27.11.13 17:27 0 903
27 листопада 2013 року лідери парламентської опозиції прибули до будівлі Кабміну, аби взяти участь у його засіданні і висловити вимоги щодо скасування рішення уряду про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціяцію з ЕС. Однак, як виявилося, усі входи до будівлі були зачинені через буцімто проведення там ремонту. Мабуть для того, аби ніхто не заважав «терміновому ремонту», по периметру усього Кабміну розташувалися бійці спецпідрозділу «Беркут».

У зв’язку з цим лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок зазначив, що цими діями влада вкотре показує своє справжнє обличчя, і не тільки українському народові, а й усьому світу.

«Учора на Евромайдані були гості з Европи – Голова парламенту Литви та евродепутати від Польщі. Це люди, які мають европейське мислення і безпосередньо бачать, що зараз коїться в Україні. Вони просто шоковані тим, що відбувається тут!

Ми вчора анонсували, що тільки троє народних депутатів (голови парламентських опозиційних фракцій) збираються прийти на засідання уряду. Ба більше, це не просто наша забаганка – це норма закону «Про статус народного депутата», в якому чітко зазначено, що парламентар має право безперешкодно пройти у будь-яке приміщення. Власне, заради цього нас люди і обирали, аби ми представляли і захищали інтереси громади. Та навіть знаючи, що нас буде лише троє, влада зігнала, напевно, увесь «Беркут» з цілої України, бо по периметру Кабміну усюди спецбійці, навіть у парку їх сила-силенна! Уся київська міліція тут разом із їхніми керманичами. Кому це потрібно?!

Правоохоронці мають виконувати свій обов’язок – забезпечували українцям безпеку, а їх постійно виганяють, аби вони боролися проти власного народу. Влада має усвідомити, що рано чи пізно це все завершиться, бо народ такого свавілля терпіти не буде. Тому маємо розхитувати човен бандитської влади і тоді ми переможемо!», – заявив очільник «Свободи».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівняни тепер можуть ...
Наступна новина: Лучани боргують за ...

КОМЕНТАРІ