Користувачам РРО про електронну звітність

Користувачам РРО про електронну звітність

27.11.13 20:58 0 1100
Cтаном на 25.11.2013 року на Тернопільщині звітність дистанційно передають понад 3 тис. одиниць касової техніки (більше 90% загальної кількості реєстраторів). Про це повідомила заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Тетяна Кочин.
Можливість дистанційного контролю за суб’єктами господарювання, які здійснюють розрахунки у готівковій формі дозволить ще більше скоротити кількість перевірок таких платників. На сьогодні всі перевірки цієї категорії платників проводяться за заявами громадян та інформацією від державних органів про наявність правопорушень у суб’єктів господарювання і є виключно крайнім засобом впливу на недобросовісних підприємців.
Нагадаємо, що починаючи з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори розрахункових операцій мають бути оснащені електронними стрічками, на яких формуються копії розрахункових документів і фіскальних звітів. Платниками повинна використовуватись лише та касова техніка, яка передбачена затвердженим Державним реєстром реєстраторів розрахункових операцій.

Інформаційно–комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ