Почали діяти нові правила заповнення платіжних документів на сплату податків та обов’язкових платежів

Почали діяти нові правила заповнення платіжних документів на сплату податків та обов’язкових платежів

27.11.13 23:03 0 1375
Міністерство доходів і зборів України наказом від 22.11.13 № 609 затвердило порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення), податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів. Документ набрав чинності 26 листопада ц.р.
Новий Порядок доповнено позиціями щодо сплати ЄСВ та митних платежів.
Відтепер усі поля реквізиту „Призначення платежу” розрахункового документу платникам податків потрібно заповнювати у відповідності із затвердженим Порядком. Сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду сплати має оформлятися окремим документом на переказ.
Детальніше ознайомитися з Порядком заповнення документів та списками кодів видів сплати можна на веб-порталі Міндоходів за посиланням http://minrd.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/nakazi-pro-diyalnist/62901.html.
У разі виникнення будь-яких запитань платникам податків слід звертатися до податкової інспекції за місцем реєстрації, або до Інформаційно - доваідкового департаменту Міндоходів за безкоштовним номером телефону 0-800-501-007.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сім кроків до подання ...
Наступна новина: Майже 45 тис. митних ...

КОМЕНТАРІ