Чистка шкіри обличчя

Чистка шкіри обличчя

28.11.13 01:21 0 2108
Кожна жінка знає, що турбота про красу і здоров'я шкіри обличчя починається з очищення. Саме нашому личку доводиться щодня боротися з згубним впливом сонця, вітру, пилу, і як результат: пори забиваються, шкіра не може дихати, старіє, утворюються вугри та прищі- Без чистки обличчя не обійтися! З її допомогою Ви очистите шкіру від пилу і бруду, відмерлих клітин і шкірного сала, повернете здоровий вигляд і бархатистість. Саме тому чистка обличчя є найпопулярнішою косметологічної процедурою. Вона застосовується не тільки проти вугрів і чорних крапок, а й особливо ефективна чистка обличчя від прищів. Процедура чищення просто необхідна для тих, хто піклується про красу своєї шкіри. Крім того, одныэю з явних переваг є те що, залишаючись однією з основних косметологічних процедур, чистка обличчя, через її вартість, доступна всім. Ціни на чистку обличчя залежать від обраного способу очищення.

Чистка обличчя буває кілька видів: ручна, механічн , вакуумна, лазерна та ультразвукова, атравматична на косметичних препаратах. Кожен з перелічених видів косметичної чистки шкіри обличчя має свої особливості.

Ручна
Є однією самих з ефективних і глибоких методів очищення шкіри. Такий варіант очищення обличчя рекомендується для людей з проблемною шкірою, з різними видами висипань. Суть даного методу полягає в тому, що вручну з заздалегідь підготовленої та распаренної шкіри дуже обережно видаляються камедони, запальні елементи.
Механічна
Дуже схожа на ручну з однією лише відмінністю, що для видалення жирових «пробок» і бруду з пор в цьому способі використовуються не тільки руки, загорнуті в стерильну серветку, а й спеціальні лопаточки. Наприкінці косметичної процедури накладаються спеціальні маски, що володіють антисептичним, порозвужувальним і заспокійливим ефектом.
Ультразвукова
Дозволяє безболісно і швидко позбутися вугрів, рогових лусочок, повернути шкірі красу і сяйво. Весь ефект від ультразвукового очищення базується на властивостях ультразвуку, і як результат: шкіра очищається від шлаків і токсинів, ефективно видаляються надлишки шкірного сала, одночасно при цьому способі відбувається мікромасаж шкіри, а також розгладження дрібних зморшок. Інакше кажучи, ультразвукова чистка володіє яскравим ефектом омолодження! Даний метод також популярний через відсутність алергічних реакцій і побічних ефектів.
Вакуумна
Проводиться за допомогою спеціального апарату, який, як пилосос, за рахунок негативного тиску, витягує всі забруднення з пор, під час даної процедури також поліпшується мікроциркуляція шкіри.
Лазерна
Також можна назвати лазерним лікуванням постакне, або очищення обличчя від застійних плям і рубців, від прищів. Її використання дозволяє не тільки видалити ці елементи зупинити утворення нових прищів, але і нормалізувати жирність шкіри. Лазерна чистка обличчя на сьогоднішній день є найсучаснішим методом косметичної чистки і позбавлення від різних недосконалостей шкіри обличчя.

Також хотілося б відзначити, що чистка обличчя особливо від акне, тобто від прищів, в тому числі лазерна та ультразвукова чистка, повинні проводитися тільки в косметологічному кабінеті досвідченим лікарем дерматокосметологом. Самостійна чистка обличчя в домашніх умовах чревата рубцями, занесенням інфекції і зараження шкіри, що тільки погіршить її загальний стан, аж до того, що кількість вугрів і прищів може різко збільшиться!

Скільки коштує косметична чистка обличчя? Ціни на дану процедуру абсолютно різні, що робить її доступною для всіх!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Стрию на Львівщині ...
Наступна новина: У Херсоні невідомі ...

КОМЕНТАРІ