В Чернівецькій області протягом доби рятувальники ліквідували 4 пожежі ,

В Чернівецькій області протягом доби рятувальники ліквідували 4 пожежі ,

28.11.13 16:52 0 948
26 листопада у Чернівцях виникло 4 пожежі. По вул. Бориспільській обласного центру горів житловий будинок. На місце події було направлено 3 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2 Чернівців. Загорання виникло на горищі будівлі. Сильний вітер, дерев’яні конструкції будинку та легкозаймисті речовини, які знаходилися на горищі, сприяли швидкому поширенню вогню. Загальна площа пожежі склала 100 кв. м.. Існувала ймовірність поширення пожежі на поруч розташовані 2 житлові будинки, 2 господарські будівлі та легковий автомобіль. Вогнеборці, які прибули на місце події за лічені хвилини, оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття.

Завдяки цьому вдалося не допустити подальшого розповсюдження вогню. Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку. Під час пожежа силами працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області вдалося врятувати від знищення 2 житлові будинки, 2 господарські будівлі та легковий автомобіль.

Всього за останню добу в Чернівцях виникло 4 пожежі, під час яких вогнеборці врятували від знищення 5 будівель та 2 автомобіля. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Василь ...
Наступна новина: У Львівській області богдан ...

КОМЕНТАРІ