Чернівці: У бібліотеці-філії №4 пройшов літературно-мистецький вечір-композиція «Царівна української літератури»

Чернівці: У бібліотеці-філії №4 пройшов літературно-мистецький вечір-композиція «Царівна української літератури»

28.11.13 08:10 0 1050
Вшановуючи пам’ять і віддаючи шану таланту видатної письменниці і землячки Ольги Кобилянської, з нагоди її ювілею в бібліотеці-філії №4 ЦБС м. Чернівці пройшов літературно-мистецький вечір-композиція «Царівна української літератури», на який були запрошені користувачі бібліотеки, а також студенти і викладачі навчальних закладів нашого міста. Зокрема, захід відвідали студенти училища мистецтв ім. С. Воробкевича (спеціальність «Бібліотечна справа» – кер. Катерина Ксьондзик) і ЧФ ТзОВ медичного коледжу «Монада» (спеціальність «Фармація» – кер. Лариса Франко, Віра Меленко).

Інна Палагнюк продекламувала для гостей уривок твору О. Кобилянської «Меланхолійний вальс», Зіна Коляска та Євгенія Пагон презентували сценку за твором письменниці «В неділю рано зілля копала…», Роксолана Житарюк, Дойна Постолатій, Вікторія Андріяш читали вірші буковинських і українських поетів, присвячених ювілярці. Ведучими вечора були Оксана Кознюк та Анжела Марку, а роль Ольги Кобилянської виконала Марта Тітова.

Також в бібліотеці представлена книжкова виставка «Гірська орлиця Буковини», на якій представлено твори письменниці та книги про її творчий і життєвий шлях.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині території, ...

КОМЕНТАРІ