Чернівецька область: завершилася Комплексна перевірка діяльності служб цивільного захисту

Чернівецька область: завершилася Комплексна перевірка діяльності служб цивільного захисту

28.11.13 16:02 0 944
26 листопада в приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації відбулася підсумкова нарада за результатами Комплексної перевірки реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у Чернівецькій області.

Участь у нараді взяли директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко, заступник директора Департаменту запобігання НС та державного нагляду (контролю) – начальник Управління техногенної безпеки ДСНС України Василь Поліщук, перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць, начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області генерал-майор служби цивільного захисту Едуард Братко, керівники всіх служб цивільного захисту краю та представники ЗМІ.

Під час наради, Василь Поліщук підбиваючи підсумки Комплексної перевірки зазначив основні напрямки, які характеризують діяльність місцевих органів влади та місцевого самоврядування щодо реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту. Також Тарас Васильович відзначив ті позитивні зміни, що сталися в Чернівецькій області у порівнянні із минулою перевірки, яка здійснювалася в 2008 році. «Перевірка проводилась у 14 напрямках роботи, за якими визначалася загальна оцінка, більшість з них готові до виконання своїх обов’язків. І якщо порівнювати з попередньою перевіркою можна відзначити чимало змін до покращення роботи системи цивільного захисту. Також існують перспективи для подальшого покращення роботи в інших напрямках» – зазначив Василь Поліщук.

В свою чергу, Григорій Марченко сказав, що рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області готові до реагування у випадку ускладнення погодних умов. Зокрема, бійці ДСНС вже організували чергування 2 одиниць техніки та 5 чоловік особового складу на автодорозі Чернівці-Житомир-Київ поблизу села Рингач Новоселицького району.

За підсумками комплексної перевірки було визначено, що територіальна підсистема єдиної системи цивільного захисту Чернівецької області оцінюється як «обмежено готова».

Про результати комплексної перевірки реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у Чернівецькій області буде проінформовано Кабінет Міністрів України.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Державтоінспекція ...

КОМЕНТАРІ