В Луцьку тарас Яковлев закликав дирекцію облспоживспілки знайти можливість відновити електропостачання на ринках

В Луцьку тарас Яковлев закликав дирекцію облспоживспілки знайти можливість відновити електропостачання на ринках

28.11.13 10:54 0 831
У залі засідань Луцької міської ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань розвитку малого і середнього підприємництва у місті Луцьку під головуванням заступника міського голови Тараса Яковлева. На ньому розглянули важливі для життєдіяльності підприємців питання щодо усунення перешкод у здійсненні підприємницької діяльності на ринках «Центральний» та «Завокзальний» та адміністрування Єдиного внеску, порядок його нарахування та сплати суб’єктами підприємництва.

Виконавчий директор обласної Асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов повідомив, що Асоціація звернулася до виконавчого комітету Луцької міської ради з проханням вирішити спірні питання щодо підключення електроенергії до робочих місць підприємців ринків «Завокзальний» та «Центральний».

У зверненні зазначено, що Волинською облспоживспілкою, яка є власником ринків, підключення електричної енергії до робочих місць підприємців здійснюється вибірково, чим порушуються умови рівності у провадженні підприємцями своєї діяльності. Таке маніпулювання мотивується, начебто, наявністю (відсутністю) технічних умов, недостатністю відповідної потужності тощо.

Підприємці у своїх виступах зазначали, що відсутність електроенергії перешкоджає здійсненню підприємницької діяльності, та стало приводом для звернень до громадських та державних організацій з метою захисту своїх інтересів.

Голова правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут заперечив звинувачення в необ’єктивних підходах до підприємців і пояснив, що подачу електроенергії припинено до конструкцій, які встановлені з певними порушеннями.

Тарас Яковлев у заключному слові закликав обидві сторони напрацювати конструктивне компромісне рішення, що дасть можливість відновити подачу електроенергії до робочих місць підприємців ринків.

Потім представники об’єднаної державної податкової інспекції у місті Луцьку детально поінформували про діючу процедуру адміністрування, нарахування та порядок сплати єдиного внеску підприємцями, адже відбулися зміни у законодавстві, згідно з якими адміністрування єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування покладено на підвідомчі структури Міністерства доходів та зборів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ