«Волинь зустрічає друзів - 2013»!

«Волинь зустрічає друзів - 2013»!

28.11.13 14:42 0 1015
27 листопада, у Луцькому педагогічному коледжі стартував ХХІІІ-ий Міжнародний волейбольний турнір серед дівчат «Волинь зустрічає друзів - 2013».

Щороку ці змагання збирають на спортивну арену у родинне коло близьких друзів, добрих приятелів і бажаних гостей – спортсменів з міст України (Рівне, Івано-Франківськ, Житомир), а також з сусідньої Білорусії (м. Кобрин). Проведення цього заходу є святом краси та цікавої, чесної спортивної боротьби.

На урочистому відкритті до учасників міжнародних турніру звернувся голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Володимир Тонконог, зачитавши вітальну адресу від міського голови Миколи Романюка, та вручив директору педагогічного коледжу Петру Бойчуку Кубок міської ради.

Вітали учасників також заступник голови регіонального відділення НОК України у Волинській області, директор обласної школи вищої спортивної майстерності, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Микола Зайченко і директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад. Вони побажали спортсменам успіхів у нелегкій боротьбі, спортивної удачі, незламного духу, хорошої фізичної форми та віри у власні сили.

За регламентом змагань, відповідно до жеребкування, команди розподілені на дві групи, які в одноколовому турнірі визначатимуть переможців.

В першій групі боротьбу за нагороди і путівку у фінальну частину вестимуть команди Луцького педагогічного коледжу, Волинського технікуму національного університету харчових технологій, Рівненського економіко-технічного коледжу, ДЮСШ м.Кобрин (Білорусь), Івано-Франківський коледж технологій та бізнесу.

У другій – змагатимуться команди Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, Луцького національного технічного університету, Коростеньської ДЮСШ (Житомирська обл.) і коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.

Змагання триватимуть протягом чотирьох днів. В суботу – заключний день змагань, в стикових іграх визначаться переможці та призери, а також оргкомітет визначить кращих гравців міжнародного турніру з волейболу серед дівчат «Волинь зустрічає друзів - 2013».

Комітет по фізичній культурі та спорту (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Франції підтримав ...
Наступна новина: На Тернопіллі пожежа ...

КОМЕНТАРІ