Посадових осіб Луцького міськвідділу УМВС України в області притягнуто до дисциплінарної відповідальності

Посадових осіб Луцького міськвідділу УМВС України в області притягнуто до дисциплінарної відповідальності

28.11.13 15:32 0 900
Прокуратурою міста Луцька проведено перевірку додержання вимог законодавства про адміністративні правопорушення та про виконавче провадження в Луцькому міськвідділі УМВС України в області.

Перевірка засвідчила, що працівники міськвідділу допускали порушення при складанні протоколів та винесенні постанов про адміністративні правопорушення. Зокрема – не зазначали у них особистих даних затриманих, а в окремих випадках виправляли занесені у документи відомості.

Такі ж порушення працівники Луцького МВ УМВС України в області допускали й при складанні протоколів про адміністративні затримання.

Окрім того, працівники міліції не повідомляли родичам затриманих ними осіб про їх місцезнаходження.

Виявлено перевіркою й випадки незаконного особистого огляду правопорушників. Так, одну із затриманих оглядав черговий інспектор протилежної статі попри те, що за законом це повинна робити особа однієї статі з тим, кого оглядають.

Крім того, службовими особами Луцького МВ УМВС України в області не забезпечувалося належного контролю за правильним і своєчасним виконанням постанов у справах про адміністративні правопорушення. В результаті цього значна частина штрафів, які повинні були сплатити правопорушники, так і не надійшла до державного бюджету.

На усунення виявлених правопорушень прокуратурою міста Луцька внесено подання начальнику Луцького МВ УМВС України в Волинській області.

За результатами його розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 посадових осіб Луцького МВ УМВС України в області. Прокуратура міста Луцька
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП на трасі ...

КОМЕНТАРІ