За розбійний напад на ліцеїста волинянин отримав три з половиною роки тюремного строку

За розбійний напад на ліцеїста волинянин отримав три з половиною роки тюремного строку

28.11.13 13:02 0 1003
Умовно-достроково звільнившись три місяці тому з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки з проникненням, житель Луцька, погрожуючи вбивством, забрав у неповнолітнього гроші та документи. Таким чином знову опинився у полі зору працівників міліції, котрі розпочали кримінальні провадження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник, будучи у стані алкогольного сп’яніння, помітив неподалік від трогового центру юнака. Не довго думаючи, спритник підбіг до неповнолітнього і погрожуючи фізичною розправою, забрав 320 гривень і студентський квиток.

Луцький міськрайонний суд Волинської області детально розглянув усі обставини справи та визнав підсудного винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем, або їх пошкодження) Кримінального кодексу. Таким чином, зловмиснику призначено три з половиною роки позбавлення волі. Тож, зважаючи на невідбуту частину покарання за попереднім вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області, розбійнику доведеться чотири роки провести в тюрмі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ