В Закарпатській області рахівський дільничний інспектор міліції розповів школярам про свою професію

В Закарпатській області рахівський дільничний інспектор міліції розповів школярам про свою професію

28.11.13 09:14 0 861
На урок до другокласників завітав дільничний інспектор міліції Рахівського райвідділу Микола Томашук. Впродовж уроку школярі знайомилися з різними професіями, а людина в формі викликала в діток особливу цікавість та позитивні враження.

До учнів 2-А классу Рахівської школи №2 завітали професіонали різного фаху, вони поділилися секретами своєї професії. Також перед дітками виступив дільничний інспектор міліції Микола Томашук. Школярі навипередки задавали питання міліціонеру, діалог пройшов дуже жваво. Безпосередня поведінка дітей молодшого шкільного віку завжди допомагає провести такі уроки весело та цікаво.

Окрім розповіді про професію міліціонера, правоохоронець навчав дітей, як необхідно поводитися діткам, щоб не стати об’єктом злочинних зазіхань, та що робити, якщо вони опинилися в небезпечній ситуації. Присутнім дорослим наголосив, щоб завжди цікавилися, з ким дружить їхня дитина, де проводить вільний час.

В кінці уроку міліціонер дав вчителю візитки та пам’ятки «Як не стати об’єктом злочинних зазіхань» і «Навчіть дітей безпеці», наголосив, щоб при потребі обов’язково зверталися до нього як дорослі, так і дітки.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі зловмисник ...

КОМЕНТАРІ