В Закарпатській області іршавські міліціонери спілкувались із школярами Дубрівської школи

В Закарпатській області іршавські міліціонери спілкувались із школярами Дубрівської школи

28.11.13 17:40 0 1033
З метою профілактики правопорушень та шкідливих звичок серед школярів працівники кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції молодший лейтенант Іван Боднар та лейтенант Яна Горзов завітали до учнів старших класів Дубрівської ЗОШ 1-3 ступенів.

Перед початком зустрічі адміністрація школи показала правоохоронцям класи, де навчаються діти і розповіла, що серед школярів протягом останнього часу не було жодного випадку, де б потрібно втручання правоохоронців. З учнями та їх батьками постійно проводиться відповідна робота, при необхідності залучають шкільного психолога.

Зустріч пройшла у формі дискусії, причому найбільш активними були дівчата. На початку бесіди правоохоронці озвучили статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми на території району, навели конкретні приклади.

Далі бесіда пішла про шкідливі звички, про їх негативні наслідки на молодий організм. Крім цього, правоохоронці розповіли про кримінальну та адміністративну відповідальність за споювання дітей та продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції намагались застерегти від будь-якої нештатної ситуації, з якою вони можуть стикнутись у повсякденному житті. Однак не слід забувати про те, що перш за все за своїх дітей мають відповідати батьки.

Піднімалось питання вечорів відпочинку, які проводяться у школі. Особливу увагу правоохоронці приділили святам, де використовується піротехнічна продукція. Адже невміння з нею поводитись може призвести до трагічних наслідків, особливо дітей.

Від імені учнів та педагогічного колективу директор школи Ольга Горзов подякували правоохоронцям за цікаву бесіду і запросила у подальшому до співпраці.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 28 листопада 2013 року за ...
Наступна новина: Казахський "Шахтьор" ...

КОМЕНТАРІ