В Закарпатській області ціна горілки - позбавлення волі…

В Закарпатській області ціна горілки - позбавлення волі…

28.11.13 12:26 0 882
В Перечинський райвідділ міліції того вечора звернулися одразу дві жительки Великоберезнянщини. Обидві - з заявами про те, що їх обікрали.

Одна розповіла, що непрохані нічні гості розбили шибку та залізли через розбите вікно в приміщення кафе-бару, яке належить їй на праві власності. Внаслідок таких «відвідин» господиня вранці не дорахувалася пляшки горілки, вина, лікеру, невеликої суми грошей. Зникла навіть нарізка ковбаси, яку заощадлива господиня дбайливо залишила на тарілці в холодильнику. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Дану подію обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Інша потерпіла пояснює, що вечором, як зазвичай, закривши вхідні двері, лягла спати. Та присутність господині в хаті не стала на заваді невідомим особам, і в ту ніч вони поцупили з однієї з спальних кімнат її будинку ящик горілки.

Обидва правопорушення попередньо кваліфіковані за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому».

У вчиненні обидвох злочинів обгрунтовано підозрюється житель сусіднього району, який часто приїздив на Березнянщину до свого знайомого погостювати. Наразі міліція проводить всі необхідні перевірки, і якщо вину чоловіка буде доведено, викрадена горілка може коштувати йому дуже дорого - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ