На Євромайдані в Ужгороді студенти утворили живий ланцюг

На Євромайдані в Ужгороді студенти утворили живий ланцюг

28.11.13 17:12 0 983
27 листопада, о 12.00 Євромайдан на площі Театральній в Ужгороді зібрав близько 200 студентів. З самого ранку усі бажаючі мали можливість поставити свій підпис за Євроінтеграцію України. З площі Театральної студенти вишикувавшись колоною, рушили по різних факультетах Ужгородського університету. Таким чином молодь вирішила агітувати до Всеукраїнського страйку інших студентів, які по якихось причинах таки залишились на парах.

«Ми не були на парах вже тиждень і вважаємо, що це нормально, враховуючи ситуацію, яка склалася в нашій країні, – розповідають студентки Марина та Наталя. – Нам важливо жити в Європі і довести нашому Президенту, що він не має права вирішувати за весь народ. Наші викладачі скоріше нейтрально відносяться до того, що ми не відвідуємо пари. Пропусків нам не ставлять, але і не підтримують».

О 14.00 на площі Театральній розпочалось студентське віче, а також живий ланцюг. Студенти із українсько-європейською символікою об’єднали два береги Ужа та весело танцювали під українську музику.

Отож, безстрокова акція протесту триває. Ввечері відбудеться виступ закарпатських гуртів, які запальними ритмами розігріватимуть страйкарів.

Нагадуємо, що завтра, 28 листопада, о 17.00 відбудеться народне ужгородське віче «За європейську Україну». За подальшим перебігом подій слідкуйте на нашому сайті.

Автор: Христина БІКЛЯН

Фото: Катерина Чомбокош

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ