Руслана оголосила голодування, яке триватиме до саміту у Вільнюсі

Руслана оголосила голодування, яке триватиме до саміту у Вільнюсі

28.11.13 09:26 0 841
Українська співачка Руслана Лижичко оголосила про голодування. Таке рішення виконавиця прийняла під час виступу на Євромайдані в Києві.

«Я чергувала на Майдані до сьомої ранку і лише зараз приїхала додому. порівняно з минулою ніччю, людей було більше, ніж я очікувала. Всі ці люди достояли разом до сьомої ранку. Ми намагалися показувати позитивний імідж Майдану. Своєю енергетикою і драйвом намагалися привернути симпатію простих людей до Майдану.

Для того, щоб українська думка виглядала сильною, потрібно щоби людей на Майдані було ще більше. Відкладіть свої справи, прийдіть і допоможіть нам вистояти!», – наголосила співачка на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Пішла п’ята доба, як особисто я не сплю. вночі в мене відмерзли пальці на лівій руці… Не дивіться на Майдан як на шоу на дивані. Ми просимо влаштувати чергування на Майдані. Зроби свій внесок у наш європейський вибір!», – додала вона.

Співачка планує протриматися на воді до саміту Східного партнерства у Вільнюсі 28-29 листопада, де може відбутися або не відбутися підписання угоди про асоціацію з Україною, повідомляє ТВі.



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі зловмисник ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ